Розширення можливостей щодо зайнятості населення обговорювали в Сумському обласному центрі зайнятості

  В режимі відео-селекторного зв’язку відбулася нарада керівництва Сумського обласного центру зайнятості з директорами Сумського міського, Конотопського міськрайонного центрів зайнятості і філій обласного центру зайнятості.

   Обговорюючи актуальні питання ринку праці, директор обласного центру зайнятості Володимир Підлісний закцентував увагу учасників зібрання на основ-них аспектах діяльності служби зайнятості, до яких входить не тільки надання якісних послуг, а й пошук нових джерел для вирішення питань працевлаштування.

       Наочним прикладом розширення можливостей щодо зайнятості населення стала участь у нараді Андрія Мараховського, представника асоціації «Органічна Україна. Північ», який запросив службу зайнятості до співпраці, на правах надійного партнера, в організації сімейних молочних ферм в частині укомплектування кадрами.

     З результатами попередніх підсумків вивчення роботи базових центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості ознайомила заступник директора Лідія Павлик, зосередившись на найбільш вразливих ділянках надання послуг, які потребують термінового удосконалення та підвищеної уваги. Не оминула й питання легалізації зайнятості, де служба зайнятості займає чи не ключову роль в частині інформаційно-роз’яснювальної роботи.

    Завершилося спілкування активним обговоренням піднятих питань та обміном думками щодо зниження напруги на ринку праці.