Фото без опису

Про відповідальність за порушення правил додержання тиші розповідали суб’єктам пробації

Шум  - це будь-який небажаний звук чи сукупність звуків, який порушує тишу. На базі Ямпільського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області працівниця Ямпільського бюро правової допомоги Альбіна Полтора за участі провідного інспектора Ямпільського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Любов В’ячеславівни провела семінар на тему: «Відповідальність за порушення правил додержання тиші».                                                                «Відповідно до чинного законодавства України порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях — тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від п'яти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.  Ті самі дії вчинені особою , яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за такі ж порушення, — тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від п'ятнадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією звуковідтворювальної апаратури, піротехнічних засобів, інших предметів порушення тиші», - поінформувала Альбіна Полтора.   

 В кінці заходу працівниця бюро розповіла присутнім про діяльність бюро правової допомоги, види правових послуг, які клієнт може отримати при зверненні до Ямпільського бюро правової допомоги, категорії громадян яким надається безоплатна первинна та вторинна правова допомога. По закінченню семінару на базі Ямпільського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області працював мобільний пункт консультування під час якого особи мали змогу задати актуальні для них питання та отримати кваліфіковані та обґрунтовані відповіді на них.                                                            

Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.

За отриманням безоплатної правової допомоги звертайтеся до:

Шосткинський місцевий центр –

41100, м. Шостка, вул. Горького, 4. тел. (05449) 7-30-94

Глухівське бюро правової допомоги –

41400, м. Глухів, вул. Шевченко, 4. тел. (05444) 7-07-20, (05444) 7-07-12

Кролевецьке бюро правової допомоги –

41300, м. Кролевець, вул. Європейська, 15. тел. (05453) 9-52-47

Середино-Будське бюро правової допомоги –

41000, м. Середина-Буда, вул. Троїцька, 2. тел. (05451) 7-10-62

Ямпільське бюро правової допомоги –

41200, смт Ямпіль, бульвар Ювілейний, 1. тел. (05456) 2-20-50

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =