Фото без опису

Набір на програму «Посли європейської молоді» знову відкрито!

Проект «EU NEIGHBOURS east» в рамках ініціативи «Посли європейської молоді» (YEAs) оголосив новий конкурс для запрошення динамічних та ентузіастичних молодих людей, які цікавляться справами ЄС та партнерством своєї країни з ЄС.

Зацікавлені молоді люди з України віком від 16 до 26 років, які прагнуть сприяти розвитку та процвітанню своєї громади та країни, а також готові приділяти достатньо часу участі в громадських заходах, можуть подати заявку до 30 вересня, щоб приєднатися до ініціативи. Потрібний хороший рівень англійської мови.

Ти молодий(-а), динамічний(-а) і зацікавлений(-а) у партнерстві рідної країни з Європейським Союзом? Хочеш дізнатися більше про можливості ЄС для молоді, представити свою країну на міжнародному рівні та зробити внесок у розвиток спільноти? Бажаєш отримати нові навички і знайти друзів, які поділяють твої ідеї та інтереси?

Якщо тобі від 16 до 26 років, ти добре володієш англійською мовою і маєш громадянство країни Східного партнерства (АзербайджануБілорусіВірменіїГрузіїРеспубліки Молдова чи України), держави-члена ЄС або Великобританії, чимдуж надсилай свою заявку!

Подати заявку на участь у конкурсі необхідно до 30 вересня 2022 року. Відібраних кандидатів буде запрошено на співбесіду, після чого вони візьмуть участь в ознайомчих сесіях щодо програми та ЄС.

Детальнішу інформації про конкурс та процес відбору можна знайти тут

Ініціатива «Посли європейської молоді» була запущена у 2016 році в рамках комунікаційної програми ЄС для Східного сусідства «EU NEIGHBOURS east».

Ініціатива «Посли європейської молоді» (YEAs) − це неполітична, добровільна, активна комунікаційна мережа, яка об’єднує та будує мости дружби між молодими людьми з Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Республіки Молдова, України та країн-членів ЄС і Сполучених Штатів. Королівство. Метою мережі є підвищення обізнаності про співпрацю ЄС зі східними країнами-партнерами, демонстрація відчутних результатів цієї співпраці, сприяння політичному діалогу з різних тем, сприяння підвищенню громадянської активності та спільна робота для кращого майбутнього.

Дізнатися більше:

Подати заявку на участь

Познайомся з Послами європейської молоді

Посли європейської молоді в дії

Історії Послів європейської молоді

Журнал YEA 2022