Фото без опису

З метою поширення практики втілення проектів термомодернізації багатоквартирних будинків ОСББ, державна установа «Фонд енергоефективності» запрошує жителів області взяти участь в онлайн презентації змін до Програми підтримки заходів з енергоефективності в багатоквартирних будинках «ЕНЕРГОДІМ»

Презентація відбудеться 16 серпня 2023 року об 11:00.

На заході представниками Фонду будуть висвітлені питання особливостей впровадження заходів з енергоефективності за Програмою «ЕНЕРГОДІМ» та можливості залучення нових бенефіціарів.

Запрошений спікер Сергій КОШАРУК презентує можливості місцевої підтримки ОСББ через долучення громад до револьверного фонду Асоціації «Енергоефективні міста України».

«Сподіваємося в обговореннях з представниками громад Вашого регіону знайти шляхи посилення взаємодії Фонду з громадами через запровадження нових місцевих програм підтримки ОСББ – учасників Програми «ЕНЕРГОДІМ», – наголошують організатори Програми.

Приєднатися до зустрічі можна за посиланням: https://meet.google.com/rvo-xtuq-xag.

Просимо поширити новину в громадах Сумської області та для кращої комунікації заповнити форму-опитування для учасників: http://surl.li/jtdxn.