Фото без опису 

У зв’язку з посиленням тимчасових обмежень в межах п’ятикілометрової зони від державного кордону України, переміщення осіб буде здійснюватися по перепусткам.

 Видача перепусток особам, які проживають і перебувають у межах п’ятикілометрової зони від державного кордону України, це стосується Марчихинобудського старостинського округу нашої громади, здійснюється за списками, що формуються на підставі особистих заяв відповідного зразку селищною радою.

Особі, яка має отримати перепустку необхідно звернутися до старости Марчихинобудського старостинського округу або в загальний відділ  Свеської селищної ради з заявою та копіями документів, що підтверджують особу, її громадянство і реєстрацію місця проживання (перебування), а в разі користування особистим транспортним засобом необхідно надати  документи на нього.

Особам-підприємцям, юридичним особам (підприємствам, установам, організаціям), які здійснюють свою діяльність на вищевказаній території, необхідно надати до селищної ради перелік працівників, транспортних засобів і спеціальної техніки, що залучається до виконання робіт.

Звернутися необхідно в термін до 25.08.2023 року.