Фото без опису

Запрошуємо долучитись до флешмобу Мінагрополітики «Пишаюсь українськими фермерами» під хештегом #proudofUAfarmers - привітання українських аграріїв з Днем працівників сільського господарства, який буде 19 листопада. Плануємо розпочати “шквал”вітань вже з 15.11.2023.

 

Хочемо таким чином підтримати наших аграріїв на всеукраїнському рівні. А також нагадати суспільству, що наша продовольча безпека напряму залежить від цих працьовитих і відданих своїй справі людей.

Є безліч історій і відео, коли мужність і сміливість аграрія викликає захоплення і гордощі. Вибухи, пожежі, заміновані поля: у таких умовах працюють наші с/г працівники. Від малого до великого фермера. Для них - це висока відповідальність перед українським народом.

 

Праця українських аграріїв колосальна, вона має бути визнана і поцінована. Будемо вдячні за кожне добре слово.

 

Запускаємо в соцмережах кампанію «Пишаюсь українськими фермерами» під хештегом #proudofUAfarmers .

 

Просимо використовувати його під вашими постами з вітаннями, з фото чи відео.

 

Також пропонуємо пакет тематичних візуалів для соцмереж, які ви можете використовувати. https://drive.google.com/.../1r04UoVdIdjoefEZ2scZ6ZtCJxGe...

 

Будемо щиро вдячні кожному, хто долучиться до флешмобу, наша мета залучити до цієї кампанії вдячності якомога більше відомих особистостей, міжнародних партнерів, друзів, колег.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису