Фото без опису 

Державну нагороду вручили батьку загиблого Анікушина Євгена Миколайовича т.в.о голови Сумської ОДА - начальника Сумської ОВА Тарас САВЧЕНКО та заступник начальника Сумського ОТЦК та СП з морально-психологічного забезпечення підполковник Євген ВАРЛАМОВ.
«Сьогодні ми вшановуємо героїв, які віддали своє життя за нас із вами, за наше право жити у вільній європейській Україні. Шановні рідні, прийміть щирі співчуття від мене і від колективу обласної військової адміністрації. Щира вдячність кожній матері, батьку, за виховання своїх синів і доньок, які полягли у боротьбі із країною-агресором росією. Ми схиляємо голови і завжди пам’ятатимемо подвиг наших героїв. Віримо і зробимо все, аби ця жертва була недаремною», – зазначив Тарас Савченко.
Старший сержант Анікушин Євген Миколайович загинув за Україну 4 червня 2023 під час захисту Батьківщини в районі населеного пункту Сторожеве Волноваського району Донецької області.
Нехай пам’ять про загиблих Героїв залишиться в серцях українського народу і надихне нас на будівництво сильної та процвітаючої країни, в якій ми будемо жити в мирі та волі.
Вічна пам’ять Герою!

Фото без опису