Фото без описуДо уваги суб'єктам господарювання!

З метою розширення обсягу знань та досвіду підприємствами малого та середнього бізнесу Сумської області для здійснення діяльності у сфері експорту, що допоможе у виході на іноземні ринки, надсилаємо п'ятий випуск (Consultant's Digest #5) інформаційної підбірки безкоштовної інноваційної освітньої програми Train the Trainers.

 

#TrainTheTrainers #StudyWithEPO

Останній випуск Consultant's Digest #5 в рамках першого навчального року програми Train the Trainers! Понад 5?0? учасників Програми впродовж пів року готували для Вас цікаві матеріали та кейс-стаді за результатами навчання на Програмі доповнюючи власним досвідом, знаннями та навичками.

Статті Consultant’s digest #5 сфокусовані на тому, як залучати нових клієнтів, як вибудовувати ефективні відносини з ними та створювати високий рівень довіри, а також включають інформацію про ведення перемовин та мотивування клієнта до співпраці з вами.

Вже невід’ємною частиною дайджесту є кейс-стаді в яких учасники Програми розповідають про досвід співпраці з українськими виробниками різних секторів та рекомендації, які для них формують. У цьому Випуску Ви зможете прочитати кейси про:

???? оптимізацію логістики при експорті безглютенового печива до США;

???? експорт українського равлика: рекомендації щодо логістики;

???? експорт радіаторів та рушникосушок, конвекторів та чавунних радіаторів до Великої Британії;

???? логістичні рішення при експорті до Великої Британії бакалійної продукції.

Ознайомитись з Consultant's Digest #5 можна за посиланням ???? https://export.gov.ua/470-train_the_trainers_consultants...

Усі інші випуски дайджестів зібрані на Єдиному експортному веб-порталі у вільному доступі для ознайомлення:

Випуск #1???? https://export.gov.ua/469-train_the_trainers_consultants...

Випуск #2???? https://export.gov.ua/452-train_the_trainers_consultants...

Випуск #3???? https://export.gov.ua/463-train_the_trainers_consultants...

Випуск #4???? https://export.gov.ua/466-train_the_trainers_consultants...

Учасники Програми є кваліфікованими консультантами у сфері експорту та продовжуватимуть свою діяльність і після навчання. Ви завжди зможете знайти інформацію про них та запитати консультації через сторінки команд:

Export Consulting - KyivTeamVIIF - Export TeamExport Consulting GroupExport Consultants Donetsk and Lugansk TeamExport Support Center OdesaTrain the Trainers: Cherkassy region Team.Kharkiv Export TeamExport Business SolutionsConsulting group Export CourseLET Lviv Export Team

Розвивайте власні навички та експортну діяльність Вашої компанії! У світі має бути більше українського! ????????

____

Програма Train the Trainers розроблена Інститутом маркетингу Естонії у співпраці з Офісом з просування експорту. Програма фінансується Державним департаментом США (в рамках “Emerging Donors Challenge Program Round Seven”), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проєкт з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги).