Фото без опису  Під головуванням  Свeського  сeлищного  голови  Сeргія КИРКАЧА 31 березня 2021 року проведено засідання виконавчого комітeту сeлищної ради.

  Розглянувши лист ПП «Аква Майстер» від 23.02.2021 року № 11 «Про припинення договору», враховуючи надану згоду ФОП Сахошко В.В., з метою забезпечення сталого водопостачання на території с. Марчихина Буда, виконавчий комітет селищної ради вирішив: 

1. Доручити селищному голові вирішити питання щодо укладення тимчасового договору про  надання послуг з централізованого водопостачання на території с. Марчихина Буда з ФОП Сахошко Віталієм Володимировичем на термін до закінчення процедури передачі в оренду індивідуально визначеного майна «Система водопостачання в с. Марчихина Буда Ямпільського району Сумської області» згідно чинного законодавства.

2. У зв’язку з відсутністю фактичних даних для встановлення тарифів, тимчасово залишити тарифи, встановлені для ПП «Аква Майстер».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Філонова Ю.С.

Фото без опису