Бути вихователем – високе покликання і велика честь. Ця справа – важлива і унікальна. Вона несе в собі добро, справедливість, добро і красу.

Дитячий садок – це перший освітній заклад, який зустрічає дитину. І не дарма його  вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається у дитині із раннього дитинства, слугує опорою і основою в подальшому житті.

Виховання малечі на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє.

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи і до маленьких громадян країни.

Вже стало традицією 27 вересня відзначати Всеукраїнського Дня дошкілля і вшановувати працю вихователя і всіх дошкільних працівників.

Свято відносно молоде, тому не має усталених методів відзначення. Але зі святом цього дня прийнято вітати вихователів, і всіх працівників, які працюють у дитячих садках. А це – і няні, і помічники вихователів, викладачі музики, танців або іноземної мови, завідувачі, які здійснюють управління закладами, охоронці, кухарі – тобто всі, хто так чи інакше забезпечує змістовне і комфортне перебування малюків у дитячому закладі.

Щиро вітаю усіх працівників дошкілля із професійним святом!

У цей день висловлюю вам щиру вдячність за вашу працю, за терпіння до усіх малих бешкетників, мудрість, креативні знахідки та творчість.

Бажаю вам затишку й тепла, радості й позитиву, достатку вашим родинам і доброго здоров’я нам усім!

З повагою,

селищний голова

Сергій КИРКАЧ