Фото без опису

Свеська селищна ради інформує представників молодіжних просторів, громадських об’єднань, які працюють з молоддю, випускників програми «Молодіжний працівник» про проведення з 11 жовтня по 10 грудня 2021 року Всеукраїнської молодіжної акції «Будь у просторі здоров´я» (далі – Акція), одним з головних завдань якої є презентація успішних проєктів неформальних спортивних рухів та надання допомоги щодо їх впровадження на рівні територіальних громад (анонсовий проморолик Акції за посиланням - https://fex.net/uk/s/ke2sdts).

Акція організована Міністерством молоді та спорту України спільно з молодіжними центрами, молодіжними просторами та Громадською організацією «Центр вуличних культур» та передбачає проведення заходів (майстер-класів) 01  листопада 2021 року в м. Суми, вул. Героїв Сумщини, 3 (запрошуються учасники Сумської області), Молодіжний центр «Романтика».

Орієнтовна програма Акції передбачає наступні активності:

10:00 - 14:00 - фото зйомка представників вуличних культур міста;

16:00 - 17:00 активний майстер клас для дітей до 10 років;

17:00 - 18:00 активний майстер клас для підлітків та дорослих;

18:00 - 19:00 лекція/презентація про діяльність платформи "Street Culture" для всіх бажаючих;

19:00 - 20:00 питання та відповіді.

Звертаємо особливу увагу на те, що під час проведення Акції організаторами буде забезпечено дотримання встановлених законодавством вимог із запобігання поширення респіраторної хвороби COVID-19, враховуючи рівень епіднебезпеки, що буде діяти на момент проведення Акції для м.Суми та Сумської області.

Ураховуючи вищевикладене, просимо розповсюдити інформацію про Акцію серед зацікавлених осіб. Для участі у заходах Акції зацікавленим особам необхідно  зареєструватися до 28 жовтня 2021 року за наступним посиланням:                

https://forms.gle/rCof2Pgi4osGWBMG7 .