Протягом минулого тижня членами мобільної групи по контролю за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів на території Свеської селищної територіальної громади проводилися рейди щодо дотримання карантинних вимог відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

Зокрема, членами мобільної групи здійснено перевірку щодо дотримання карантинних вимог в КП «Свеський комунальний ринок» та магазинах смт Свеса. Під час рейду перевірено наявність дезінфекційних засобів, розмітки соціальної дистанції, кількості осіб у приміщенні, засобів індивідуального захисту в працівників та покупців об’єкту торгівлі.

З суб’єктами господарювання проведено профілактичні бесіди щодо недопущення порушень карантинних норм чинного законодавства.

Свеська селищна рада вкотре закликає всіх дотримуватися обмежень, передбачених законодавством про карантин, виявляти розуміння, здоровий глузд, громадську свідомість та відповідальне ставлення до свого здоров’я та здоров’я інших жителів громади.