За даними Сумського гідрометцентру 14 січня на Сумщині зберігається погіршення погодних умов у зв'язку з виходом активного «пірнаючого» циклону – другий рівень небезпечності, помаранчевий

Так, очікується хмарна погода, слабкий туман, вдень невеликий мокрий сніг та дощ, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер західний 9-14 м/с, вдень очікується посилення вітру до 25-27 м/с. Температура вночі -3..-8°, вдень -2..+3°.

Служба автомобільних доріг у Сумській області повідомляє, що у разі надзвичайної ситуації на автомобільних дорогах державного значення Сумської області потрібно телефонувати за номером +38-050-307-56-92 , за яким цілодобово працює диспетчер Служби автомобільних доріг у Сумській області. Чергові диспетчери Служб автомобільних доріг в областях: https://bit.ly/3GecZr4.

Для забезпечення безперебійного та безпечного руху транспортних засобів, запобігання ускладнень у дорожньому русі та попередження скоєння дорожньо-транспортних пригод на автодорогах загального користування державного значення працівники дорожніх підприємств постійно чергують, проводять моніторинг стану проїзду як патрульним обстеженням, так і за допомогою камер спостереження.

Перелік місць відстою транспортних засобів в розрізі автомобільних доріг загального користування: https://bit.ly/3DeFe6w.

Служба автомобільних доріг у Сумській області закликає всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, швидкісних режимів і тримати дистанцію під час керування транспортними засобами, перед виїздом з дому перевіряти технічний стан автомобіля, забезпечити запаси палива та теплого одягу на випадок надзвичайних ситуацій.

За матеріалами: https://su.ukravtodor.gov.ua/press/news/za_danymy_sumskoho_hidromettsentru_14_sichnia_2022_roku_na_sumshchyni_v_zviazku_z_vykhodom_aktyvnoho_pirnaiuchoho__tsyklonu_vidbudetsia_pohirshennia_pohodnykh_umov.html.