Фото без описуКП "КНЯЖИЦЬКЕ" надає для прийняття зауважень та пропозицій проект рішення "Про коригування тарифів на послуги з водопостачання для населення, бюджетних організацій, інших споживачів, яких обслуговує КП "КНЯЖИЦЬКЕ".

1.Стислий виклад змісту проекту.

Проект рішення «Про коригування тарифів на послуги водопостачання для населення, бюджетних організацій, інших споживачів яких обслуговує КП «КНЯЖИЦЬКЕ» » розроблено відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Постанови КМУ №869 від 01.06.2011 р. «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» зі змінами і доповненнями, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012р. №390

Метою прийняття акту є забезпечення відшкодування у повному обсязі економічно обгрунтованих планових витрат, що враховуються під час визначення повної собівартості послуг, запланованого прибутку.

2.Поштова адреса розробника.

КП «КНЯЖИЦЬКЕ» Свеської селищної ради Ямпільського району Сумської області, с. Княжичі, вул. П. Сагайдачного 36 тел.(05456) 5-41-42.

3.Інформація про спосіб оприлюднення проекту.

З проектом рішення «Про коригування тарифів на послуги з водопостачання для населення, бюджетних організацій, інших споживачів яких обслуговує КП «КНЯЖИЦЬКЕ»» можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Свеської селищної ради в мережі Інтернет на дошці оголошення в с.Княжичі та с.Микитівка.

4.Інформація про строк, потягом якого приймається зауваження та пропозиції до проекту.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту рішення дорівнює 7 днів з моменту опублікування.

5.Інформація про спосіб надання зауважень та пропозицій до проекту.

Пропозиції та зауваження просимо надавати КП «КНЯЖИЦЬКЕ» поштою за адресою:

41244 с. Княжичі вул. П. Сагайдачного  буд.36.