Фото без опису

Під час засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Свеської селищної ради при обговорені питання стрімкої динаміки захворюваності мешканців Свеської селищної територіальної громади на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 прийнято рішення про вжиття заходів щодо недопущення погіршення епідемічної ситуації. Наголошується про необхідність дотримання карантинних вимог, виконання протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, зокрема використання засобів індивідуального захисту, здійснення дезінфекційних робіт тощо.

Також з метою недопущення інфікування та поширення захворювання на COVID-19 серед населення громади, рекомендуємо долучились до всеукраїнської кампанії з вакцинації та зробити щеплення

Нагадуємо, що одним з ефективних заходів з профілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, яка викликана коронавірусом SARS-CoV-2, є вакцинація. Вакцини проти COVID-19 критично важливі для стримування пандемії та розповсюдження хвороби. Всі зареєстровані в Україні вакцини – безпечні та ефективно формують імунітет.

Долучайтесь до вакцинації та будьте здорові!