Фото без опису

Шановні захисники та захисниці України! Шановні  мешканці громади!

 

 

 Щиро вітаю вас зі святом – Днем захисників і захисниць України! Цей день нерозривно пов’язаний з Днем українського козацтва та символізує зв’язок поколінь. Покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського народу здавна вважалася Пресвята Богородиця. Тож недарма в цей день також відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу.

 

З нагоди свята сердечно вітаю усіх, хто має високе звання захисника України! Ваша сила, любов до рідної землі, воля та звитяга – неоціненний приклад для підростаючого покоління. Сьогодні ви - взірець сили духу, честі та справжнього патріотизму! Спокій наших будинків, спокій близьких у ваших надійних, сильних руках.

 

Бажаю вірно та гордо стояти на варті спокою та блага країни, сміливо та легко відображати всі натиски з боку супротивника, усувати будь-які проблеми та перешкоди на горизонті, зберігати спокій та оптимізм душі, зберігати щастя та доброту в серці.

 

 

З повагою,

Селищний голова                            Сергій КИРКАЧ