Фото без опису

Шановні мешканці Свеської селищної територіальної громади!

З 21 жовтня 2022 року власники (наймачі) домогосподарств, у яких ВИКЛЮЧНО ПІЧНЕ ОПАЛЕННЯ мають можливість звернутися до приміщення селищної ради для написання заяви на отримання деревини паливної.

Заяви по старостинським округам громади будуть приймати старости відповідних округів!

Категорї, які підлягають отриманню:

- сім‘ї військовослужбовців та членів територіальної оборони ЗСУ;

- багатодітні сім‘ї;

- неповні (очолювані одним з батьків) домогосподарства з дітьми;

- малозабезпечені домогосподарства з дитиною/дітьми;

- особи з інвалідністю;

- лише непрацездатні особи, з якими не проживає жодна працездатна особа родинного зв’язку.

Зверніть увагу!!! Заяви будуть прийматися 21.10.2022, 24.10.2022, 25.10.2022 та 26.10.2022 р.

 Обов‘язково!!! До заяви потрібно буде надати такі документи:

1. Копія паспорта громадянина України, для іноземців та осіб без громадянства – документа, що посвідчує особу та підтверджує її спеціальний статус (з пред’явленням оригіналу).

2. Копія картки платника податків (з пред’явленням оригіналу).

3. Довідка, що підтверджує місце реєстрації/проживання заявника в домогосподарстві, яке потребує забезпечення деревиною паливною.

4. Довідка про склад сім’ї заявника, які зареєстровані/проживають разом з ним в домогосподарстві, яке потребує забезпечення деревиною паливною.

5. Копія документів, що підтверджує право власності або користування житловим приміщенням, домогосподарство якого потребує забезпечення деревиною паливною (з пред’явленням оригіналів).

6. Довідки або копії документів, що підтверджують право заявника або членів його сім’ї, які зареєстровані/проживають разом з ним в домогосподарстві, яке потребує забезпечення деревиною паливною, на пільгу або статус (з пред’явленням оригіналу для посвідчень).

7. Довідки від територіальних підрозділів АТ «Сумигаз» та АТ «Сумиобленерго» щодо не використання природного газу або електричної енергії для індивідуального опалення в житловому приміщенні, домогосподарство якого потребує забезпечення деревиною паливною.