Фото без опису

Про це повідомили під час наради у Сумському районному управлінні поліції за участю представника штурмової бригади «Лють»

Основним питанням порядку денного стало ознайомлення особового складу зі станом комплектування та умовами проходження служби у спецпідрозділі Національної поліції України.

Перед присутніми виступив представник Департаменту поліції особливого призначення – батальйону «Луганськ-1» Валерій ЖДАНОВ. Цей підрозділ є одним із тих, які включені до складу Об’єднаної штурмової бригади «Лють». Він ознайомив присутніх з інформацією щодо умов матеріально-технічного забезпечення бригади.

Також, до присутніх звернувся начальник управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Сумській області Олександр СІНЯЄВ з інформацією про поточний стан комплектування штурмового підрозділу. Зокрема, було озвучено, що набір бажаючих вступити до «Люті» триватиме до 1 квітня поточного року. Наразі, основна чисельність особового складу вже сформована і бійці проходять відповідну спеціальну тактичну підготовку.

Вольові та вмотивовані патріоти держави ще мають час вступити до бригади «Лють», звернувшись до найближчого територіального підрозділу поліції або до Центрів надання адміністративних послуг. Там постійно чергують представники окремих підрозділів, які допомагають бажаючим подати заявки до «Гвардії наступу».

За інформацією відділу комунікації поліції Сумської області: https://www.facebook.com/policesumy/posts/pfbid03SKUM18yMw9hc1sBPgu5c96uJvBSWHYDo7EtDd8rgcT3ETjuRgev8zqWaPb11NCol