Фото без опису

Місія проєкту – надання комплексної психологічної допомоги та психоедукації (навчання фахівців і просвітництво громадськості) населенню для зміцнення психічного здоров’я, попередження виснаження та відновлення ресурсу

Охоплення проєкту – Сумська та Полтавська області.

У межах проєкту задіяно 3 програми: «Тіло. Стабілізація. Ресурс», «Робота з людьми, які пережили втрату», «Підготовка спеціалістів для роботи з дітьми з ООП (особливі освітні потреби)».

Діяльність у межах проєкту полягає в проведенні індивідуальних консультацій; групових занять; вебінарів та майстер-класів для дітей і дорослих; тривалому супроводі; просвітницькій діяльності; взаємодії членів команди (психологи і психіатри) з бенефіціарами. Безпосередніми бенефіціарами проєкту є:

• фахівці, спеціалісти професії «людина-людина», які зіткнулися з вигоранням (держслужбовці, соціальні працівники, громадські медичні працівники, освітяни та інші);

• жінки з дітьми до 18 років, родини який втратили годувальника;

• діти з ООП (особливими освітніми потребами) та їхні батьки й опікуни.

Зустрічі бенефіціарів із фахівцями відбуватимуться онлайн і на місцях, і така взаємодія передбачає кілька етапів: консультування, робота виїзних команд (мобільні команди психологічного здоров'я), подальший тривалий супровід або наживо, або онлайн.

Діяльність у межах проєкту полягає у співпраці державних органів, визначених департаментів і територіальних громад із ГО «ЦПД «Конфіденс».