Фото без опису

Шановні мешканці громади!

Сьогодні по всій країні відзначають День Державного Прапора України. В усіх містах і селах піднімаються національні знамена. День Державного Прапора - це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях, це наша  гордість, слава і велич нації.

Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня, з ним  українці йшли на захист своїх прав та свобод під час  Революції Гідності, під цим символом сьогодні наші воїни захищають рідну землю  від окупантів на Сході України.

За відносно невеликий період становлення України, державний прапор став відомий у всьому світі. Сьогодні від кожного з нас залежить, щоб це визнання тільки зміцнювалося, адже це визначає авторитет нашої країни, авторитет державної символіки.

Сердечно вітаю всіх вас з Днем Державного Прапора України. Бажаю всім щастя, добра і миру! Нехай завжди гордо майорить над Україною жовто-блакитний стяг волі та єдності Українського народу.

З повагою,

 селищний голова                                                                              Сергій КИРКАЧ