Фото без опису

17 вересня в Україні відзначається  День усиновлення, який співпадає з великим православним святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, які стали біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові та вірності. Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини.

        Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих.

        Щиро вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, опікунів, піклувальників. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше - щастя мати родину. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай щедрість та милосердя ваших сердець примножуються з кожним днем.

         А тих, хто має бажання взяти на виховання дитину-сироту або ж дитину, позбавлену батьківського піклування, дарувати їй свою батьківську любов та турботу, запрошуємо до Служби у справах дітей Свеської селищної ради.