Фото без опису

4 жовтня  в м. Київ стартувала  нова важлива ініціатива ULEAD з Європою / ULEAD with Europe у напрямку відновлення.

Під час конференції «Процедурні питання відновлення в територіальних громадах», в якій прийняв участь перший заступник селищного голови Роман ЛУКАШ, було офіційно оголошено про початок проєкту «Зміцнення стійкості на місцях. Підтримка екстрених ремонтів у громадах».

Спільна ініціатива U-LEAD та Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України передбачає надання громадам-учасницям ваучерів на придбання будматеріалів на суму до 3 млн грн, наборів інструментів та забезпечення одиниці комунального транспорту.

В конференції, серед інших поважних гостей, взяли участь Заступник Посла ЄС в Україні Ремі Дюфло, Заступник Посла Німеччини доктор Тім Пранґе, Заступниця Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Азархіна, Голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафа Найєм та представники керівництва Програми «U-LEAD з Європою».

Під час виступів гостей та в перервах між ними учасники конференції обговорювали не лише зазначену ініціативу, але і нові навчальні можливості, які надає U-LEAD в рамках «Кроків для спеціалістів», а також безліч поточних робочих нюансів, з якими стикаються громади в умовах війни.

Тож, ще багато роботи попереду, але ж у єдності наша сила.

І все буде добре!

Фото без опису Фото без опису