Фото без опису

Програма «U-LEAD з Європою» активно допомагає українським громадам, які постраждали під час війни.

В 2023 році між Свеською селищною радою та ULEAD з Європою / ULEAD with Europe було підписано меморандум про партнерство.

Програма U-LEAD співпрацює з постраждалими українськими громадами як відповідальний партнер, що чітко реагує на їхні потреби.

04.03.2024 року  від Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe наша громада отримала надважливу допомогу – автомобіль Fiat ducato, який надано в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Підтримка реформи децентралізації в Україні / Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку (UDU/U-LEAD з Європою: фаза II) (далі – «Проєкт»), що фінансується Європейським Союзом та Урядом Федеративної Республіки Німеччина через Федеральне Міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), який реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ в Україні!

Авто доставлено з Німеччини. Дорога зайняла тиждень! Тож селищний голова Сергій КИРКАЧ, який особисто зустрів авто, тепло й щиро подякував водіям за його перевезення до м. Шостка.

Новий автомобіль буде використовуватися для потреб громади.

Селищний голова від імені усіх жителів громади подякував Програма «U-LEAD з Європою» за ефективне партнерство, небайдужість, за «дружнє плече» у скрутну хвилину!