Фото без опису

Виконавчий комітет Свеської селищної ради повідомляє, що згідно рішення виконавчого комітету Свеської селищної ради від 26.02.2024 року №15 пр.46 "Про оголошення конкурсу з  визначення суб’єктів господарювання  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території селища Свеса", 28 березня 2024 року відбувся конкурс з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території селища Свеса.

 

Конкурсною комісією розглянуті 2 конкурсні пропозиції, а протокол засідання конкурсної комісії був поданий на затвердження виконавчого комітету Свеської селищної ради.

 

Згідно рішення виконавчого комітету Свеської селищної ради від 01.04.2024 року №1 пр. 49 "Про затвердження протоколу конкурсної комісії та визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території селища Свеса", переможцем конкурсу - суб’єктом господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території селища Свеса з 08.04.2024 року визначено КП «КНЯЖИЦЬКЕ» Свеської селищної ради Шосткинського району Сумської області (далі – КП «КНЯЖИЦЬКЕ»).

 

Звертаємо Вашу увагу, що вищевказаний суб'єкт господарювання буде надавати послуги із збирання та перевезення побутових відходів на всій території селища, у тому числі і мешканцям приватного сектору.

 

Інформація щодо графіків подворового збору та вивезення сміття буде надана КП "КНЯЖИЦЬКЕ" додатково.

 

Згідно встановлених тарифів, вартість здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території селища Свеса складає 266,93 гривень/кубічний метр (з ПДВ), тобто: 

28,42 гривень/місяць з 1 мешканця багатоквартирного будинку;

17,05 гривень/місяць з  1 мешканця приватного сектору.