24 червня 2018 року в смт Свеса святкували подвійне свято - День селища та День молоді.

З вітальним словом до жителів та гостей селища звернувся селищний голова Юрій Філонов, який привітав всіх зі святом та побажав міцного здоров'я, родинного затишку, миру, та здійснення всіх мрій.

Привітати зі святом завітали почесні гості: помічник народного депутата України А.Л. Деркача Олег Лата, депутат Сумської обласної ради Костянтин Товстуха, голова Ямпільської районної державної адміністрації Ірина Панченко, голова Ямпільської районної ради Ольга Губар, які вручили мешканцям селища грамоти та подяки.

Також були присутніми на святі Дружбівський міський голова Євген Харитонов, Микитівський сільський голова Олена Ігнащенко, Марчихинобудський сільський голова Світлана Нещерет.

Продовжився захід конкурсно-розважальною програмою та лотереєю. Всі бажаючі мали змогу брати участь у різноманітних конкурсах спортивних змаганнях, за які отримували подарунки.

До уваги глядачів була презентована інсталяція "Свеса в об'єктиві" та виставка, яку підготували працівники та підопічні КУСОР Свеський психоневрологічний інтернат. Працювали торгові точки. Своїми смаколиками мешканців та гостей  селища пригощали ДПТНЗ "Свеський професійний аграрний ліцей" та "Полтавська галушка".

Свеська селищна ради висловлює вдячність за підтримку в організації свята народного депутата України А.Л. Деркача, завдяки якому для дітей працювали безкоштовні атракціони, моментальне фото на пам'ять, а ввечері святковий настрій подарували учасники молодіжного гурту "The Max", які запалювали відпочиваючих своїми музичними композиціями. Під час дискотеки святковий настрій продовжив Dj Davay Brothers.

Наприкінці заходу над селищем спалахнув святковий феєрверк.

Свеська селищна рада дякує всім хто долучився до організації свята та приймав активну участь у його проведенні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

 

 

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису