Фото без описуОсь і наближаються новорічно-різдвяні свята, початком яких є найулюбленіше свято дітей – День святого Миколая, яке відзначається щороку 19 грудня. Зранку цього дня усі дітки чекають дива та сподіваються знайти під своїми подушками або в чобітках солодощі.

Так, напередодні Дня святого Миколая, Свеський селищний голова Сергій КИРКАЧ спільно з протоієреєм Григорієм та першим заступником селищного голови Романом ЛУКАШЕМ виконав приємну місію за дорученням народного депутата України Андрія ДЕРКАЧА з благословіння архієпископа Романа Конотопського і Глухівського, вручивши солодкі подарунки діткам пільгових категорій, які проживають на території Свеської селищної ради.

Фото без описуЧастина солодких гостинців була вручена в смт Свеса, решта подарунків – в  с. Орлівка, с. Микитівка, с. Княжичі та с. Марчихина Буда.

Сергій Михайлович привітав усіх діток з наступаючими святами, побажав їм зростати здоровими, щасливими та веселими, а також зазначив, що отримав найкращі подяки за подарунки – щирі посмішки та щасливі очі дітей.Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису