Фото без опису

 

Дорогі ветерани та жителі Свеської громади!!!

      8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників.

     У ці славетні дні ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з нацизмом.

     Світла пам’ять про ту страшну війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, і водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Це те, що об’єднує нас і робить непереможними перед обличчям будь-яких випробувань, надихає на нові звершення, зміцнює дух, допомагає долати труднощі і йти вперед.

      Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою.  

    Дорогі ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови, діти війни! Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, злагоди, миру над головою, спокою і віри у завтрашній день. Нехай зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього нашої країни.

З повагою,

Селищний голова                                                                             Сергій КИРКАЧ