Фото без опису

       Усього з початку кампанії з вакцинації проведено 1 718 499 щеплень. Вакциновано – 1 479 703 особи, з них отримали першу дозу – 1 479 701 людина, завершили вакцинацію (отримали дві дози) – 238 798 осіб (із них 2 людини отримали першу дозу за кордоном).

     Пропонуємо вам корисну інформацію та матеріали, які допоможуть якісно висвітлювати кампанію з імунізації проти COVID-19 в Україні.

Фото без опису       В чому різниця між "Ковідним сертифікатом", який ще розробляється в ЄС та Міжнародним свідоцтвом про вакцинацію, яке уже можуть отримати українці щеплені двома дозами вакцини проти COVID-19 - дивіться тут.

Фото без опису   В Україні продовжують щеплення  вакциною Comirnaty/Pfizer-BioNTech. Вона зберігається за температури від -60 до -80 градусів за Цельсієм. Як дотримуються цього температурного режиму при зберіганні й транспортування препарату - дивіться тут.

Фото без опису     50 центрів масової вакцинації працювали цими вихідними в 16 регіонах Україні. Всього за 12-13 червня у цих центрах щепили 31 305 щеплень. Детальніше - читайте тут.

Фото без опису       Пропонуємо Вам фото та відео про вакцинацію від COVID-19, а саме:

  • склади зберігання вакцини;
  • процес вакцинації від COVID-19;
  • місця очікування після вакцинації;
  • крупні плани ампул вакцини для візуалізації статей, сюжетів;
  • матеріали з подій.

Відеофутажі: bit.ly/videovacua  

Фотобанк: bit.ly/photovacua

Фото без опису     Ми оновили розділ частих запитань на нашому сайті. Про чергові поставки вакцини від Pfizer-BioNTech, міжнародні свідоцтва про вакцинацію та чи можна вакцинуватися вагітним - читайте тут.

Якщо у вас залишатимуться питання, звертайтесь на vac.covid19@phc.org.ua.