АВТОМАТИЧНЕ СПИСАННЯ КОШТІВ З БАНКІВСЬКИХ РАХУНКІВ БОРЖНИКА – ОДРАЗУ ЗВЕРНИСЬ ДО ДВС

 

Громадяни, які мають борги по житлово-комунальних послугах чи не сплатили штраф, наприклад, за перевищення швидкості – кошти на банківських рахунках таких осіб можуть бути арештовані в автоматизованому режимі.

Оновлений алгоритм взаємодії державних/приватних виконавців з банківськими установами під час арешту рахунків боржників, що запрацював в Україні на днях, працює з виконанням судових рішень та рішень інших органів, які набрали законної сили і були пред’явлені до органів виконавчої служби на виконання. На сьогодні процедура арештовує банківські рахунки боржників в автоматичному режимі.

Мешканці Ямпільської, Дружбівської, Свеської, Зноб-Новгородської та Середино-Будської територіальної громади можуть перевірити перебіг виконавчого провадження, стан арешту банківських рахунків чи наявність себе у Єдиному реєстрі боржників, звернувшись до Ямпільського міжрайонного відділу державної виконавчої служби Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми). Контактний телефон установи: (05456) 2-17-71; смт. Ямпіль, бул. Ювілейний, 4 та за адресою електронної пошти: info@ymp.sm.dvs.gov.ua