Фото без опису

Лікарі та медичний персонал, котрі стикаються із проблемами невиплати заробітної плати за новими стандартами, або їх змушують переводитися на неповні ставки чи звільнятися, мають можливість звертатися до обласного контактного центру за телефоном 0-800-301-501

Нарахування заробітної плати лікарям та медичному персоналу має здійснюватися в межах мінімуму, встановленого новим законодавством. Для того, щоб запобігти фактам переведення людей на 0,5 або на 0,75 ставки, розуміючи при цьому, що вони будуть виконувати ту ж саму роботу в повному обсязі, в Сумській облдержадміністрації запроваджено відповідний моніторинг.

У жодному разі керівники закладів не мають права допускати тиску на свій медичний персонал і не дотримуватися умов оплати праці на рівні не менше 20 000 лікарям та не менше 13 500 медичному персоналу.

Лікарі та медичний персонал, котрі стикаються із подібними проблемами, можуть звертатися на гарячу лінію Сумського обласного контактного центру.  

Телефони для дзвінків:

(0542) 66-33-77 (безкоштовно для жителів м. Суми та Сумського району),

0-800-301-501 (безкоштовно для жителів Сумської області),

Також можна звернутися за електронною адресою:  kol_centr@sm.gov.ua)

Більше інформації про роботу Сумського обласного контактного центру за посиланням: http://sm.gov.ua/uk/kontaktnyi-tsentr-qvidkryta-vladaq.html