Розпочали роботу координатори в тому числі і в Сумській області

Росте мережа регіональних представництв Офісу Уповноваженого зі зниклих безвісти в обласних центрах. Перші п’ять контактів Мінреінтеграції опублікувало на початку минулого тижня. Тоді Центри відкрилися у Запорізькій, Київській, Дніпропетровській, Львівській та Рівненській областях.

Зараз додалися ще стільки ж. Розпочали роботу координатори на Вінниччині, Сумщині, Одещині, Хмельниччині та Миколаївщині. А також оновились контакти координаторки на Львівщині, яка почала працювати серед перших.

«Пошук зниклих безвісти ведемо постійно, працюємо в режимі 24/7. Регіональні координатори щоденно приймають велику кількість громадян, рідні яких не виходять на зв’язок. Працюючи безпосередньо на місцях, наші Центри не лише допомагають у прийомі заявок від родичів, а й дізнаються більше деталей про зниклих. У пошуку буває важлива кожна з них», – зазначив Уповноважений зі зниклих безвісти Олег КОТЕНКО.

Зв’язатися з регіональними координаторами можна безпосередньо за вказаними в інфографіці телефонами або через гарячу лінію: 0 800 339 247.

У вихідні дні повідомлення приймаються у Viber і Telegram за номером телефону: (095) 896-04-21.

Також повідомити про зниклих осіб можна безпосередньо Уповноваженому: (099) 792-01-26.

За матеріали: https://minre.gov.ua/news/rozpochaly-robotu-shche-pyat-regionalnyh-centriv-upovnovazhenogo-zi-znyklyh-bezvisty