Фото без опису

Заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Костянтин КОШЕЛЕНКО провів робочу зустріч з заступником голови Ради міжнародної торгівлі (International Trade Council) Трістаном ЕВАНСОМ. На зустрічі також були присутні представники Міністерства соціальної політики України, Державного підприємства «Інформаційно-обчислювальний центр Мінсоцполітики» та міжнародних організацій, які мають бажання підтримати Україну

Костянтин Кошеленко розповів про можливості підтримки українців та соціальної сфери України.

«Залучення міжнародної підтримки є пріоритетним напрямком для нас, адже на сьогодні мільйони українців були вимушені змінити своє місце проживання, залишилися без житла, роботи або засобів для існування.

Ми продовжуємо докладати зусиль для залучення міжнародних організацій, які готові на підставі меморандумів з Міністерством соціальної політики здійснювати виплати адресної грошової допомоги українцям, які залишили звернення на платформі.

Також ми працюємо над збільшенням кількості приватних благодійників з усього світу, які на платформі єДопомога онлайн підтримують українців сертифікатами на ліки, продукти та паливо», – зазначив Костянтин Кошеленко.

Також заступник Міністра підкреслив необхідність технічної та фінансової підтримки ДП ІОЦ Мінсоцполітики, адже підприємство забезпечує безперебійне функціонування програмного забезпечення соціальної сфери.

Зі свого боку Тристан Еванс привітав представників Мінсоцполітики та ДП ІОЦ з отриманням нагороди Go Global Awards 2022 від International Trade Council в номінації «Технологічна інновація року» та вручив іменні відзнаки представникам платформи єДопомога.

Мінсоцполітики дякує міжнародним організаціям, які долучаються до підтримки України та відкриті до співпраці.

За матеріалами: https://www.msp.gov.ua/news/22333.html