Фото без опису

Дана навчальна платформа: www.uda-training.org.ua дає змогу поінформувати більшу кількість населення про безпечну поведінку під час повітряної тривоги, раптового обстрiлу, евакуації, виявлення вибухонебезпечних предметів тощо

Асоцiацiя активно працює на всій території України задля підвищення безпекової складової цивільного населення. З 2019 року дана організація реалізовує гуманітарні проекти у сфері протимінної діяльності та дiй цивільного населення під час обстрілів, зокрема, навчаємо населення правилам безпечної поведінки.

Наразі їх діяльність охоплює майже всі регіони країни щодо інформування населення з безпекової поведінки під час збройного конфлікту і мінної небезпеки.

Окрiм проведення інструкторами Асоціації живих сесій у регіонах України, також створено онлайн-навчальну платформу (www.uda-training.org.ua), яка дає змогу поінформувати більшу кількість населення про безпечну поведінку під час повітряної тривоги, раптового обстрiлу, евакуації, виявлення вибухонебезпечних предметів тощо.

Перевагами Навчальноï платформи Асоціації є: безкоштовний доступ до всiх метерiалiв, дистанційне навчання – будь-де і у будь-який час; можливість навчатися як на комп'ютерi, так і на смартфоні; сучасний інтерфейс, зручна навігація, структурований контент, тести та відео-матерiали, є вiдео-інструкція з користування платформою, що забезпечить навчання населення будь-якого віку; можливість отримати сертифікат про проходження курсів