Фото без опису

Дорогі жінки Свеської територіальної громади!

 

Свято 8 Березня відзначається своєю особливою чарівністю і неповторністю, є символом сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. Кожна жінка уособлює Весну, Любов та Красу. Вона одночасно може бути турботливою мамою, сильним керівником, лагідною дружиною, надійним професіоналом та воїном, здатним захищати рідну землю.

      Сучасній жінці підвладно все. Проте, як і багато віків тому, більш за все їй потрібне кохання рідної людини, любов і повага дітей, шана та турбота друзів. Попри складну ситуацію в Україні Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до дій задля єдності, цілісності, миру в нашій державі. Доземний уклін Вам за сумлінну працю, розуміння, сердечність, милосердя, якими сповнені ваші ніжні душі.

Вітаючи з цим святом, від усієї душі бажаю кожній з вас величезного жіночого щастя, палкого кохання, сили долати будь-які обставини, перешкоди і негатив такого непростого сьогодення.

Хай Бог дає вам міцне здоров’я, довгі роки життя, мир, затишок і добробут. Хай вірними супутниками вашого життя будуть добра вдача, віра, надія та любов, а гарний настрій супроводжуватиме кожен ваш день. Нехай весна подарує крила вашим сонячним мріям і принесе все те, чого прагнете, на що сподіваєтеся!

 

  

З повагою, селищний голова                                       Сергій КИРКАЧ