Фото без опису

Відповідно до частини другої статті 38 Закону України «Про освіту» Національне агентство кваліфікацій (далі - Агентство) здійснює координацію діяльності заінтересованих сторін у сфері кваліфікацій.

Згідно з пунктом 16 Порядку розроблення, введення в дію та перегляду професійних стандартів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 травня 2017 року №373 «Про затвердження Порядку розроблення, введення в дію та перегляду професійних стандартів», Агентство отримало повідомлення про проведення публічного громадського обговорення проекту професійного стандарту «Спеціаліст місцевого самоврядування з питань комунікацій» (далі - проект професійного стандарту).

Розробником проекту професійного стандарту є Національне агентство України з питань державної служби (далі - Розробник).

Публічне громадське обговорення проводиться на офіційному вебсайті Розробника за посиланням: https://nads.gov.ua/konsultaciyi-z-gromadskistyu/elektronni-konsultaciyi.

З метою здійснення заходів стосовно вивчення громадської думки щодо проекту професійного стандарту, пропонуємо долучитись до участі в публічному громадському обговоренні проекту професійного стандарту і направити зауваження та пропозиції (за наявності) Розробнику на електронні пошти: hray@nads.gov.ua, gendephr@nads.gov.ua до 01 серпня 2023 року.

Додаток: Проект професійного стандарту «Спеціаліст місцевого самоврядування з питань комунікацій»