Фото без опису

Українці здавна шанують свої традиції та з радістю відзначають свята, що підкреслюють нашу самобутність. Одним із таких свят є День вишиванки, який щорічно об’єднує мільйони людей по всьому світу.

 

Нині в День вишиванки школярі, студенти та дорослі одягають вишиванку та йдуть в ній у звичних справах. Разом із тим, це свято має глибокий зміст. По всьому світу об’єднуються українці в одній ідеї та показують, що мають власну самоідентифікацію та національний код.

День вишиванки – це не просто свято вбрання. Це день, коли ми згадуємо про нашу багату культуру та історію, єднаємося та демонструємо світу свою національну ідентичність.

Третій рік поспіль  День вишиванки має особливе значення, адже він відзначається під час повномасштабної війни росії проти України. Носіння вишиванки 16 травня стане символом незламності українського духу, єднання та віри у перемогу.

 

Вітаємо вас з Днем вишиванки та бажаємо усім нам якнайшвидшої Перемоги, щоб вигнати ворога з нашої землі. Щоб відновити мир. Щоб будувати краще майбутнє!

Все буде Україна!

Фото без опису