Шановні земляки!

З кожним роком ми віддаляємося від тієї миті, коли наші прадіди та діди здобули перемогу над гітлерівським фашизмом.

Ми пам'ятаємо всіх, хто ціною життя захистив рідну землю від нацизму у Другій світовій війні. І хоча невблаганні роки беруть своє – постійно рідіють лави ветеранів, ми завжди віддаватимемо шану тим, хто виборював для нас мирне життя. Зичимо воїнам-ветеранам довголіття і міцного здоров'я! Найкраще, що ми можемо зробити для них - знати і пам'ятати.

Нехай і світлий нинішній день, і всі наступні нагадуватимуть про наш святий обов'язок. Будьмо гідними пам'яті тих, хто пішов у вічність заради миру і життя на землі. І не шкодуймо тепла своїх сердець ветеранам, які і сьогодні серед нас, уособлюючи подвиг, якого не знала планета.

З нагоди відзначення у 2019 році Дня пам’яті та примирення 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 08 травня 2019 року о 13:00год. в приміщенні Палацу культури відбудеться концертна програма «Нам не забути дні війни, навіки в пам’яті вони», 09 травня 2019 року о 10:00 год.- мітинг. Запрошуємо взяти участь у святкових заходах. Нехай світло Великої Перемоги додає нам всім сил та наснаги для добрих справ в ім'я щасливого майбутнього рідної України.

Селищний голова                                                                           Ю. ФІЛОНОВ