Фото без опису

Голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Живицький офіційно представив голову Шосткинської районної державної адміністрації Віктора Губенка, призначеного на посаду розпорядженням Президента України від 19 листопада 2021 року № 583/2021-рп.

Очільник області привітав новопризначеного голову, побажав успіхів, наснаги, плідної та результативної роботи та висловив сподівання, що управлінський досвід допоможе новому голові у прийнятті непростих рішень, які вимагає сьогодення.Віктор Губенко подякував за довіру, наголосив, що усвідомлює рівень відповідальності у зв’язку із призначенням на посаду, та висловив сподівання на тісну і плідну співпрацю органів державної влади з органами місцевого самоврядування, депутатським корпусом, представниками бізнесу, громадськими організаціями для забезпечення стабільності та процвітання Шосткинського району.

До заходу долучились народні депутати України Михайло Ананченко та Ігор Молоток, голова Шосткинської районної ради Вікторія Сокол, очільники територіальних громад, керівники правоохоронних та контролюючих органів, командири військових частин, директори підприємств, установ та організацій району, начальники управління та відділів Шосткинської районної державної адміністрації, а також представники ЗМІ.

«Враховуючи специфіку розташування району, велику протяжність кордону з країною-агресором, Вашим першочерговим завданням має стати посилення територіальної оборони. Упродовж тижня проведіть зустрічі з командирами військових частин, керівниками правоохоронних органів та інших оборонних установ чи організацій. Налагоджуйте комунікацію, ви маєте бути між собою на зв’язку 24/7», - дав перше доручення голові району Дмитро Живицький.

Фото без опису

Фото без опису