Наказ Управління Державного агенства рибного господарства

Наказ Управління Державного агенства рибного господарства

       Наказ Управління Державного агенства рибного господарства "Про встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах Сумської області у 2021 році"         Заборона на рибну ловлю: - у всіх річках та їх кореневих водах (руслах річок з усіма діючими рукавами, затоками та затонами) з 01 квітня по 20 травня 2021 року включно; - у всіх водосховищах з 01 квітня по 09 червня 2021 року включно; - у придаткових водоймах (протоки, гирла, озера, ставки та інші водойми, в тому числі ті, які тимчасово заливаються водою в період весняної повені) з 01 квітня по 30 червня 2021 року включно. Заборонені всі види лову раків у період виношування ними ікри, личинок, першої линьки рака - з 01 квітня по 30 червня 2021 року включно та ін. Детальну інформацію можна переглянути ТУТ

У селі Зорине підключено вуличне освітлення

У селі Зорине підключено вуличне освітлення

         По вулиці Зарічна у селі Зорине загорілись вуличні ліхтарі. Оновлене освітлення увімкнули на початку березня цього року. Мешканцям, які проживають на цій вулиці, в нічну пору доби стало світліше та принесло хочь маленьку, але радість.

ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ ТЕБ ТА НС

ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ ТЕБ ТА НС

Cьогодні, 05 березня 2021 року, під час позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Свеської селищної ради розгядалося питання погіршення епідемічної ситуації на території Свеської селищної ради.