22 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ

22 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ

З нагоди Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни, за участі ветеранів Другої світової війни Нечипоренка С.П. та Лямина О.П., Свеського селищного голови Філонова Ю.С.,священослужителя отця Григорія та громадськості, відбувся меморіальний захід, під час якого вшановано пам’ять загиблих земляків та покладено квіти до Меморіалів загиблих воїнів.

Свято для дітей

Свято для дітей

1 червня 2018 року в Свеському комунальному закладі "Палац культури зі спортивною залою та бібліотекою" пройшло свято з нагоди Дня захисту дітей. У програмі свята були конкурси та номери художньої самодіяльності. Свято пройшло на веселих нотах та залишило приємні враження.

Розглянуто пропозиції суб'єктів господарювання

Розглянуто пропозиції суб'єктів господарювання

31.05.2018 року в приміщенні Свеської селищної ради відбулася зустріч селищного голови з суб'єктами господарювання, під час якої селищний голова надав вичерпну інформацію щодо обгрунтованості запропонованих ставок єдиного податку, земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2019 рік.

День вишиванки в смт Свеса

День вишиванки в смт Свеса

Українська вишиванка яскраво відображає особливу національну традицію нашого народу. День вишиванки в Україні у 2018 році відзначалось 17 травня. У цей день прийнято одягати вишиванку на роботу, навчання або просто на прогулянку. Поки що це народне свято не офіційне і відносно нове, воно покликане популяризувати українську культуру і традиції, закликати к сприянню єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу. Не можу точно сказати у якій організації селища вперше започаткували традицію одягати вишиванку на роботу, але Свеське лісове господарство вже другий рік розцвітає вишиваними візерунками одягу своїх співробітників. Підтримали цю традицію у 2018 році і працівники Свеської селищної ради.

Відзначили День Перемоги

Відзначили День Перемоги

09 травня 2018 року в селищі пройшов мітинг, присвячений 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, в якому взяли участь представники Свеської селищної ради, Ямпільської районної державної адміністрації, депутат обласної ради К.О.Товстуха, учні навчальних закладів селища, військовослужбовці прикордонної застави "Свеса", трудові колективи та мешканці селища. 

День пам'яті та надії

День пам'яті та надії

З нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в приміщенні Палацу культури 08.05.2018 року проведена літературно-музична композиція "День пам'яті та надії". З чотирьох свесян, живих солдатів Другої світової, до зали Палацу змогли прийти двоє – Олександр Павлович Лямін, голова селищної спілки ветеранів, та Степан Петрович Нечипоренко.

Робоча зустріч

Робоча зустріч

02.05.2018 року о 9:00 год. в приміщенні селищної ради відбулася робоча зустріч з суб'єктами господарювання щодо обговорення ставок місцевих податків та зборів на 2019 рік.

Оголошення

Оголошення

Свеська селищна рада повідомляє, що 02.05.2018 року о 9:00 год. в приміщенні селищної ради відбудеться робоча зустріч з суб'єктами господарювання щодо обговорення ставок місцевих податків та зборів на 2019 рік.

Доступ до публічної інформації

Доступ до публічної інформації

Згідно закону "Про доступ до публічної інформації" органів влади і місцевого самоврядування прийнятого 9 травня 2011 р. оновлений сайт селищної ради розпочав свою роботу. На сайті буде опублікована офіційна інформація для публічного ознайомлення.