БЮРО ДЛЯ ПОШУКУ ЛЮДЕЙ!

Центр протидії дезінформації при РНБО України інформує: в Україні створили Національне інформаційне бюро для збору та узагальнення даних про українських військовополонених, загиблих, зниклих безвісті, незаконно затриманих окупантами, у тому числі з-поміж мирного населення

ЦИВІЛЬНІ ОСОБИ МАЮТЬ ПРАВО ВИКОРИСТОВУВАТИ ВОГНЕПАЛЬНУ ЗБРОЮ У ЗАХИСТІ УКРАЇНИ

Закон України "Про забезпечення участі цивільних осіб у захисті України", ухвалений 3 березня цього року передбачає, що кожен українець або особа, яка легально перебуває в Україні, може отримати зброю та боєприпаси від України та протистояти агресії РФ.

ЗВЕРНЕННЯ депутатів Сумської обласної ради до жителів області

     В ході засідання одинадцятої сесії Сумської обласної ради восьмого скликання, що відбулася 16 лютого поточного року, обласні депутати розглянули проект звернення депутатів Сумської обласної ради до жителів області, поданий депутатською фракцією «СЛУГА НАРОДУ» та з метою забезпечення суспільної єдності, протидії поширенню панічних настроїв, дотримання громадянами звичного способу життя та суспільного спокою, підтримання нормальної економічної діяльності, прийняли відповідне рішення.

Неврологічні прояви коронавірусної хвороби

Коронавірусна хвороба COVID-19 може мати різні прояви та наслідки для здоров'я. Зокрема, вона у першу чергу впливає на серцево-судинну та дихальну системи. Водночас, як і під час хвороби, так і після одужання можуть спостерігатися неврологічні та психічні ускладнення.